Puuropää

31.03.2015 - 20:08 / kyuuketsuki.
2 vastausta - “Puuropää”

  1. Bes Kirjoittaa:

    Ite olin derppalapsi ja unohdin melkein viikon ottaa lääkkeet. Totesin että pöh tästä, ja lopetin seinään niiden syönnin. Pari viikkoo siinä meni kummallisissa olotiloissa mut sit olo oli yllättävän hyvä! Tsemppiä, muista syödä!

  2. kyuuketsuki Kirjoittaa:

    Jep, söisin lääkkeitä jos niitä olisi määrätty minulle lisää. Minulla on siis lääkkeet ihan loppu, apteekista ei siis saa, lisää ei ole määrätty eikä tule 😀 eli nyt on vain olojen kanssa kärvistelyä, mutta nyt on kyllä pari päivää tuntunut ihan hyvältä :3 paremmalta ainakin kuin tuon merkinnän aikoihin. Kun minulla oli lääkkeitä, ne tuli muistettua aika hyvin 🙂 alkuun ne unohtuivat kun joutui kuurin aloittamaan, mutta lopulta kyllä muisti kun olo oli kamala 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Ärkistö

Tägit

Viimesimmät

Linkit