Siitä ei pitänyt tulla RAGE…

24.01.2011 - 18:25 / kyuuketsuki.


Siis tämä tuli kirjoitettua vihan puuskassa. En tarkoita että vihaisin elokuvia jotka ovat pehmeämpiä ja 3D. On paljon ihania ”uusia” elokuvia, kuten Lilo ja Stitc, Ratatouille jne jne. Ilman noita ”raakoja tekijöitä” pärjäisi. Pointtina oli siis se, että miksi nykyään oikein vältellään esittämästä tuollaista vanhan ajan meininkiä 8DD. Pinocchiossa juodaan olutta ja poltetaan sikareita, Hiidenpadassa on verta, NotreDamessa juodaan alkoholia oikein urakalla ja ”kiroillaan” lievästi.

Näistä huolimatta en ole, eikä varmaan kukaan muukaan saman ikäluokan henkilö ole traumatisoitunut 8DD.

Yhyy, kun klo 5 aamulla säätää tällaista niin typot tulevat vastaan. Suomennan siis tuon yhden lauseen : ”Miksei nykyäänkin voisi tehdä muutakin kuin lössöleffoja?” Näin, karkea suomennos, kun se tuntui epäselvältä 8DD. Nyyh.

Hälinäkeijo the Princess <3 Tuommoinen leffa voisikin tulla.

Kategoria: Aiheeton.
Tagit: , , , ,



5 vastausta - “Siitä ei pitänyt tulla RAGE…”

  1. Saiccu Kirjoittaa:

    HÄLINÄKEIJO XDDD

    Ei mutta siis, olen ihan samaa mieltä. Rakastin (ja rakastan yhä) Disneyn 2D-animaatioelokuvia! Ja en tämän kierompaan ole kasvanut. :’D
    Sitä paitsi, jos tuollaista moraalista pumpulipallerointia tuputetaan, niin ei lapsi koskaan opi niistä mitään, muuta kuin ”OMG HEI SIIS EI SAA VALEHDELLA ETTEI TUU PAHA MIELI TOISELLE JA NIINKU DRIIMS CAM TRUUUUU!!!<3<33<3<33!"
    Ja Kaunotar ja Hirviökin on niin mahti leffa, Gaston vaan vetelee siellä baarissa tuoppi tolkulla kaljaa muiden hörhöjen kanssa ja niin edelleen. Muutenkin Disney saisi tehdä näitä 2D-elokuvia lisää. Ei siinä, etteikö jotkut 3D-leffat olisi siistejä, mutta 2D-piirretyt vain ovat parasta <3

  2. kyuuketsuki Kirjoittaa:

    Hälinäkeijo~<3.

    En ymmärrä lainkaan sitä miten nykyään vältetään tuommoista vanhan ajan meininkiä. Siis… oletetaanko että nykyajan lapset saavat häiriöitä kehitykseen kun piirrosleffassa ryypätää? Kuulin jostain juttua että Niko lentäjänpoika – elokuvastakin oli valitettu, kun porot joivat siinä jotakin jostain tuopeista? Hui hirveää, lapsen maailma kaatui :00!

    Itse asiassa katselin Kaunotar ja Mönsteri leffan viimeyönä kyyneleet simmuissa. Miksi, oi miksi enään ei tehdä moisia mestariteoksia ;___;<3. Hei, siinä näkyi jopa verta kun iskettiin puukkoa kylkeen! Nykyään sellainen olisi maailman hirvein juttu D8.

    Se joku Prinsessa ja Sammakko leffa (vai mikä olikaan) oli tehty 2D tyylillä, mutta sekään ei ollut mitään verrattuna klassikoihin.

    2D – piirretyt 4 ever~<3!

  3. Kuuda Kirjoittaa:

    Olen angstannut tätä ihan samaa!

    Luulenpa ettei lapsia haittaisi ollenkaan vähän rankempi meininki, mutta vanhemmat vetävät nykyään kaikesta pussillisen pakasteherneitä nenäänsä, eikä piirroseläkuvien tekijät uskalla laittaa mitään muuta kuin pumpulia leffoihinsa. Ja siis oksennan jos kuulen vielä yhdessäkin leffassa KUUNTELE SYDÄNTÄSI NIIN KAIKKI ON MAHDOLLISTA!!!1

    Varmaan suurin syy piirrosleffojen siirtymisestä tietokoneanimaatioiksi on se, että se on helpompaa, halvempaa ja nopeampaa kuin runkata loputtomasti jotain piirrosframeja. Surullista mutta totta. Ja 3D nyt vaan on niin in.

    Disneyyn itseensä miulla on vähän ristiriitainen fiilis. Lumikit, Pinokkiot ja Kaunottaret ja hirviöt oli kaikki baitattu jostain vanhoista saduista, ei siis Disneyn itse keksimiä. Kun ne alkoivat keksiä omia tarinoita, eivät ne enää olleet niin hyviä.

  4. Dee Kirjoittaa:

    Nykyajan piirretyissä omasta mielestäni suurin ongelma on se, että ne on vedetty täysin vitsiksi.

    Eläimet kävelevät kahdella jalalla ja harrastavat jatkuvasti slapstick-tyylistä huumoria. Jos miettii esimerkiksi leijonakuningasta. On siinäkin huumoria, mutta ei leffan hahmoista ole tehty TÄYSIÄ IDIOOTTEJA, kuten puolet nykypiirrosleffojen henkilöistä tuntuvat olevan.

    Lisäksi vihaan sitä, miten 3D-hahmoja tyylitellään ihan liikaa. Miten ihana olisikaan nähdä realistisen näköisiä eläimiä valkokankaalla, eikä mitään Roadside Romeo-tyylisiä furryja. Guardians-leffa on hyvä esimerkki siitä, miten kauniilta 3D voi näyttää, jos ei hirveästi ruveta vääntämään anatomiaa.

    Ja vielä pakko raivota nykypiirrosleffojen musiikeista! 😀 Ennen tehtiin kauniit soundtrackit piirroselokuville, nykyään vain läntätään nopeasti joku suosittu biisi taustalle. Boltin Miley Cyrus-Curys-Argh-Miten-sen-sukunimi-kirjoitetaan repi aivoni halki.

    Miksi, oi miksi. ;_;

  5. kyuuketsuki Kirjoittaa:

    Oho, anteeksi, en ollut huomannut vastaustasi ;___;. Nytpä vastaan.

    Tuntuu että nykyajan penikoiden vanhemmat olisi sitä mieltä että leffat kasvattavat heidän mukulansa. Että kersat kopioivat elokuvista ihan sen kaiken ”pahan”. Jessus. Ei minun/meidän vanhempien ihmisten aikana vaan.

    Tietenkin se on halvempaa tehdä 3D elokuvia, mutta niitä katsellessa alkaa tosiaan kaipaamaan vanhoja klassikoita :C.

    Ite pidän Disneyn tavasta tehdä ”oma versionsa” jostain olemassa olevasta tarinasta :33. Disneyn omat tarinat eivät ole niin hyviä kuin nuo vanhat klassikot, mielestäni.

    Huomasin että stalkkaat blogiani! Kiitos todella paljon :3!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Ärkistö

Tägit

Viimesimmät

Linkit