Herra Hopeanuolen isä. (Ilmoitusasiaa!)

31.08.2011 - 17:01 / kyuuketsuki.


Heippa!

Koska siskoni huoneessa on täysi remontti, ja kuitenkin skanneri on siellä, niin nyt ei ole piirrettyä materiaalia. Valitan!

Kuitenkin haluaisin tiedustella, että onko joku tulossa 2.9 Kampin Suomalaiseen Kirjakauppaan? Nimittäin tällöin Hopeanuoli-sarjan isä, Yoshihiro Takahashi saapuu vierailemaan suomeen.

Suuri osa on varmasti menossa Traconiin, mutta koska minulla (ja ThaNickyllä) ei ole varaa tulla sinne, niin täytyy tyytyä tähän vaihtoehtoon. Pointti tälle kaikelle on: Mikäli olet tulossa Kamppiin tuolloin ja bongaat minut ja Nickyn, saa tulla moikkaamaan! Kannamme mukanamme nimikylttejä, joten pitäisi kyllä tunnistaa.

Rohkeasti kaikki vaan moikkaamaan te kaikki, jotka tilaisuuteen tulevat!

BTW, näyttää siltä että olen saamassa uuden kisun <3. Hänet ristitään Sepoksi, kunhan lokakuun puolella hänet saan hakea :3.

Kategoria: Aiheeton.
Tagit:



3 vastausta - “Herra Hopeanuolen isä. (Ilmoitusasiaa!)”

  1. baka... Kirjoittaa:

    minä kyllä näin teijät ja ehkäpä teki mut(oli pitkät siniset hiukset ja kaulapanta)mutta empä mitään kyllä uskaltanu tulla sanoo,oon kyllä kuvia ja sarjiksianne kattelu ja hienoja ovat.

  2. kyuuketsuki Kirjoittaa:

    Haa! Meitä kovasti katseli kaksi henkilöä, joilla oli molemmilla siniset hiukset, lyhyet sekä pitkät. Olisitko toinen ollut sinä 8D? Voih, olisit nyt vain uskaltanut… Mutta hauska kuulla, että jokseenkin tuttu näky oltiin :3. Ja kiitos kehuista!

  3. baka... Kirjoittaa:

    minäpä se olin kaverini kanssa,kun yritin epätoivoisesti selittää että olin bongannut teidät(kaveri tajusi sen vasta muutamaa tuntia myöhemmin.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Ärkistö

Tägit

Viimesimmät

Linkit